З давніх часів багато народів використовують гриби в їжу. Збереглося чимало письмових джерел з найдавніших міст минулих тисячоліть. Чимало старовинних рецептів використання грибів зберігається в куховарських книгах країн. Грибні страви для багатьох є справжнім делікатесом, яким можна почастувати довгоочікуваних гостей. Також з грибів роблять прості, але не менш смачні повсякденні страви. гриби — це білок або вуглевод? Багатьох цікавить це..


Багато хто вважає грушу королевою фруктів. І це не даремно, адже за змістом різних корисних речовин цей фрукт перевершує багато інших плоди. Різноманітність сортів груш величезне, в далекі часи сирі плоди груші зовсім були неїстівні. Перші придатні в їжу фрукти з'явилися в Італії і Франції. Зараз же виведено безліч різних смачних сортів. Також є декоративні грушеві чагарники. Груші розрізняються не тільки за смаковими якостями, але і по..


Груша, користь і шкода якої здавна були предметом багатьох суперечок, в даний час є одним з найпопулярніших фруктів. Вважається, що в далекі часи сирі груші не вживали в їжу, їх готували різними способами і подавали навіть на королівський стіл. Лише порівняно недавно був виведений їстівний вид фрукта, який поширився по всьому світу. На його основі в подальшому вивели велику кількість смачних і корисних сортів. користь Корисні властивості груші..


Грижа в районі поперекового відділу — це найбільш поширений вид грижі хребта. Захворювання виникає внаслідок розриву хребетного диска. Найчастіше ця недуга спостерігається у чоловіків, чий вік уже далеко за 30. причини появи В один момент ніяке захворювання не може з'явитися. Так і хребетна грижа – це результат багатьох причин. Але провокують саме захворювання важкі навантаження, які переважно спрямовані на спину. Причини грижі..


Для тих, у кого одного разу з'явилася така проблема, як врослий ніготь, знають по собі, що вона завдає дуже багато незручностей. Оптимісти якийсь час намагаються розібратися з болячкою самостійно: за допомогою розчинів, мазей, примочок. Ті, хто не люблять експериментувати, відразу звертаються до фахівця і роблять абсолютно правильно. Тим самим вони не запускають болячку і економлять на лікуванні, що важливо. У даній статті піде мова про..


Багато людей знайомі з таким неприємним захворюванням, як, аденоїди. Хтось з дитинства страждав на цю недугу, хтось зіткнувся з ним, коли з'явилися свої дітки. Якщо намагатися не помічати з'являються ознаки аденоїдів на початковій стадії, згодом вони несуть загрозу для життя людини. Багато років найпопулярнішим методом видалення аденоїдів було оперативне втручання. Сьогодні багато клінік пропонують пацієнту скористатися лазерним видаленням..


Ліпома відома нам більше як жировик, який може утворитися на тілі в будь-якому місці. Відбувається це найчастіше внаслідок порушень обміну речовин в організмі. Зовні вона нагадує пухлина, яка за своїми розмірами може бути невелика (до 5 см), але буває і так, що вона може доходити до значних пропорцій (до 20 см). Вона безболісна, але навіть цей факт не залишає їй шансів зберегтися на тілі людини тривалий час. Адже жировик здатний спричинити за..


Рисова локшина — одне з найпоширеніших страв китайської та японської кухні. Цей інгредієнт виготовляють з рисової муки і води. Вважається, що бажаючим скинути зайву вагу необхідно вживати рисову локшину, так як цей продукт є аналогом відвареного рису і макаронів. Ця стаття дасть докладні відповіді на питання, що таке рисова локшина, користь і шкода від її вживання.   На ринках у Китаї та Японії продавці локшини з рису часто..


В даний час лікування хвороб за допомогою народної медицини є модною тенденцією. У газетах, телепрограмах, радіопередачах, в інтернеті на форумах досить активно обговорюється доцільність застосування засобів народної медицини в повсякденному житті. Дуже часто можна зустріти дискусії про впливу рисового гриба на здоров'я. Тому в цій статті ми поговоримо про користь і шкоду рисового гриба. рисовий гриб — один з різновидів продукту..


Вітамін Е називають в народі «еліксир молодості» і «жіночий вітамін». Його медична назва — токоферол. Токоферол уповільнює в організмі процеси старіння і плідно впливає на репродуктивну функцію. Також цей вітамін сприяє загоєнню ран і порізів, покращує регенерацію організму. Брак токоферолу призводить до депресивних станів, різких перепадів настрою, загрозу викидня, зменшення статевого потягу, надмірної пітливості,..

2014-2016 © elena.lutsk.ua — жіночий журнал.