Кабачки є найпоширенішими овочами в раціоні харчування. Безліч кулінарних делікатесів готується з використанням цього інгредієнта. Його основна перевага — швидкість в приготуванні. Досвідчені господині свідомо подрібнюють ці овочі і ховають в морозильну камеру холодильника, щоб в зимові періоди насолоджуватися їх смаком. Ця стаття відповість на питання, для чого потрібні кабачки, користь і шкода від їх використання. Кабачок відноситься до..


Важко переоцінити корисні властивості сушеного інжиру. інжир – ця рослина теплолюбна і виростає виключно в субтропічних широтах. У нашому регіоні зустрічається тільки в в'яленої вигляді, так як свіжі плоди - швидкопсувний продукт, який не підлягає транспортуванню. Зі свіжих плодів готують солодку консервацію – варення, джеми, пастилу. Інжир чудово зберігає свої властивості в в'яленої вигляді.  Так що всі корисні вітаміни,..


Серед величезного вибору сухофруктів на нашому ринку, почесне місце займає інжир. Цей досить відомий плід фігового дерева (смоківниці) має величезну користь для людського організму. Він давно відомий своїми унікальними властивостями. Ще з часів Олександра Македонського його використовують в народній медицині. Виростає це корисне дерево в субтропічних широтах. Хоч воно і теплолюбива, але не примхливо до грунтів. На нашому столі інжир з'являється..


Інжир є досить відомим фруктом. У цієї культури дуже багато назв. Досить часто можна почути – фіги, винна ягода, смоква. Дерево виростає високим, до 12 метрів, з великими листками. Плоди приносить два рази в рік, тому що виростає в субтропічних широтах. Такі країни як Грузія, Вірменія, Узбекистан, Таджикистан, Сирія і багато інших є великими постачальниками цих плодів на територію Європи. Сама культура відноситься до сімейства тутових і є..


У сучасному світі більшість людей замислюються про своє харчування. Наскільки воно правильно і корисно? І багато хто хоче змінити його на краще, вибираючи більш корисні продукти. Адже багато факторів, що впливають на наше здоров'я, підштовхують до чіткого вибору продукту. Так, погана екологія і несумлінність виробників змушують задуматися про питання вибору продуктів харчування. м'ясо – це не останній продукт в харчуванні людини, якщо,..


У традиційній російській кулінарії імбир використовується виключно в свіжому вигляді. Маринований імбир з'явився на наших столах в якості спецій до роллам і суші. Батьківщиною імбиру є Південні регіони Азії. Але зараз його виробляють в Австралії і Ямайці, Індонезії і Кітае.Только одна Індія вирощує половину того обсягу, який споживає людство.  Якщо свіжий корінь імбиру завоював гарне становище в кулінарії, то наскільки корисний імбир..


Червона ікра – делікатес, який багато хто любить і поважають. Для більшості цей продукт з'являється на столі тільки в свята. Через свою високу вартість, для пересічного покупця він не доступний для щоденного меню. Але своїми корисними властивостями червона ікра не поступається жодному іншому продукту, що також підтверджує її унікальні якості. Роблять натуральну червону ікру на Далекому Сході. Але долаючи величезні відстані для того, щоб..


Про те, що сушені плоди винограду – родзинки, дуже корисні для організму, відомо з давніх часів. Ізюм багатий важливими мікро- і макроелементами, вітамінами, мінералами. Він здатний накопичувати в собі корисні речовини при переході зі свіжого винограду в сушений продукт. Різниться родзинки за кольором і розміром і виготовляється з винограду столових сортів. Є світлий родзинки – виготовлений із зеленого і білого винограду, темний..


Користь і шкода інжирна персика досі є темою суперечок не тільки вчених, але і рядових споживачів. Як практично і будь-яка фруктова культура, інжировим персик багатий вітамінами і корисними речовинами. Крім задоволення від його вживання, він здатний надати нашому організму і велику користь. Цей фруктовий плід популярний не тільки в регіонах свого зростання, а й широко затребуваний по всьому світу. Саме через свою користі і позитивного впливу на..


Купуючи в кондитерському магазині різні солодощі, ми навіть і не замислюємося про те, що вони можуть бути корисні, адже все з дитинства знають, що багато солодкого їсти шкідливо. Всупереч цим стереотипам, зефір має корисні властивості. Звичайно, не обійшлося і без протипоказань, однак це саме те ласощі, яке можна їсти без шкоди для здоров'я досить часто, якщо не зловживати ним. Якщо розібратися, чи корисний зефір, то можна зробити кілька..

2014-2016 © elena.lutsk.ua — жіночий журнал.