Кальмари в кулінарії відомі дуже давно. Особливу популярність кальмари придбали, природно, в прибережних країнах: Італії, Японії, Кореї. Але поступово кальмари розкинули свої щупальця по всіх країнах і континентах. Кальмарів сушать, варять, смажать, з них роблять супи і їх фарширують. Але найчастіше, звичайно, кальмари використовуються в салатах. І це цілком зрозуміло. Кальмари не володіють «рибним» смаком і чудово поєднуються з..


Перш ніж приготувати кальмара, його потрібно купити. Якщо ви купуєте заморожених кальмарів, то зверніть увагу на те, як відокремлюються тушки. Якщо тушки кальмара добре відділяються одна від одної, значить, вони заморожені і зберігалися правильно. Якщо ж тушки один від одного не відокремлюються і виглядають єдиним монолітом, то, швидше за все, кальмари були заморожені повторно. Такі кальмари купувати не варто. Їх смак буде відповідати якості..


Кальмари - давно вже не рідкість на нашому столі. Всіма улюблені салати з кальмарів - обов'язкова страва на святковому столі. У кожної господині є свої секрети в приготуванні таких салатів і кожна з інтересом дізнається новий рецепт. Кальмари в цьому відношенні унікальний продукт. Вони чудово поєднуються з іншими продуктами. У них немає яскравого смаку, і вони своїм ніжним смаком доповнюють і вносять родзинку в будь-який салат. Здавалося б, два..


Кажуть, що жителі Середземномор'я відрізняються відмінним здоров'ям і довголіттям, тому що вживають в їжу морепродукти. Різноманітності морепродуктів на їхньому столі можна тільки позаздрити. Це і креветки, і восьминоги, і кальмари, не кажучи вже про рибу. Морепродукти і у нас все частіше з'являються в раціоні. Але, напевно, найулюбленішими у нас є кальмари. Така різноманітність салатів, як з кальмарів, не готують, напевно, більше ні з одного..


З усіх морепродуктів кальмари користуються найбільшою популярністю. За різноманітністю страв, які готують з кальмарів, вони посідають перше місце з усіх морепродуктів. Кальмари прекрасно поєднуються з багатьма продуктами, і це дає можливість використовувати їх у всіляких міксах і салатах, навіть самих екзотичних. Про користь кальмарів відомо всім. За змістом фосфору і вітаміну В6 кальмари залишили позаду навіть морську рибу. А з огляду на їх..


Салат з кальмарами і червоною ікрою (рецепт трохи нижче) смачний, поживний і швидкий в приготуванні. М'ясо кальмара можна вважати комори вітамінів і корисних речовин. Комплекс вітамінів, що містяться в м'ясі кальмара, сприяє зниженню холестерину – основна причина багатьох захворювань. А з огляду на їх низьку калорійність, вони просто незамінні в раціоні і ніяк не зіпсують вашу фігуру. Кальмарів сушать, варять, смажать, з них роблять супи..


Як засолити папороть орляк? Сьогодні ми вас цього навчимо. У природі існує більше 10000 видів папороті. Страви з папороті дуже популярні в східній кухні, особливо в Японії. Солоний папороть зараз можна зустріти і в наших магазинах, і в крамничках, де торгують корейськими соліннями. А яким способом солять папороть в домашніх умовах?  Як виглядає папороть орляк Їстівних видів папороті всього два. Цей вид папороті легко відрізнити від..


Пиріг з лимоном є для багатьох одним з найулюбленіших. Адже він дійсно дуже смачний, і до того ж простий в приготуванні. Спекти його зможе кожен, навіть той, хто тільки починає освоювати кулінарну науку. Сьогодні існує величезна кількість рецептів приготування цього солодкого пирога. Все залежить від смаку і бажання самого кулінара. У цій статті розглянемо кілька простих рецептів лимонника. рубаний пиріг Для приготовлення "рубленого"..


Пироги з яблучною начинкою дуже різноманітні. Їх готують як з пісочного, так і з дріжджового тіста, як закритими, так і відкритими. Ще один плюс таких пирогів – це те, що їх можна спекти в будь-який час року, тому що яблук у нас більш ніж достатньо. Взимку використовуються яблука зимових сортів, а влітку і восени зовсім з цим немає проблем: на зміну одного сорту яблук негайно приходить інший. Сьогодні ми навчимо вас, як зробити надзвичайно..


Хворост, кілька цікавих рецептів якого ми вам сьогодні покажемо, – це дуже смачне і улюблене всіма домашнє печиво, яке найчастіше подають вранці до чаю або до кави. Справжній хмиз повинен бути тонким, довгастим і ламким. Щоб він дійсно був таким, тісто необхідно дуже тонко розкачувати. Сьогодні існує величезна кількість рецептів, як приготувати хмиз в домашніх умовах. І у кожної господині є свій улюблений рецепт, за яким саме її хмиз..

2014-2016 © elena.lutsk.ua — жіночий журнал.