Домашні заготовки з ягід шовковиці - це дуже, дуже смачно! При згадці цієї ягоди у багатьох, напевно, в пам'яті спливають забруднені руки, а в роті з'являється солодкуватий смак. А шовковиця, виявляється, дуже цінна ягода, лікувальні властивості, якої, особливо для хворих на серце, просто незамінні.  На жаль, шовковиця дуже швидко встигає і обсипається. Ягоди у неї дуже ніжні. А так хочеться зберегти частинку літа в вигляді варення, джему,..


Це варення бажано робити восени, щоб зберегти всі вітаміни цієї чудової ягоди. У кавуні вітамінів не так і багато, за винятком фолієвої кислоти. Вона бере участь в кровотворенні, підтримує імунітет. Окремим стравою є варення з кавуна (м'якоті і корок), рецепт якого ми сьогодні з вами і розберемо.  Інгредієнти для варення з кавунових кірок Вам знадобиться: 1 кілограм кавунових кірок, 1,5 кілограма цукру, 2 склянки води, цедра лимона або..


Як приготувати плов зі свинини по-узбецьки знають не всі, а даремно, адже це блюдо - справжнє смакота! Справжній узбецький плов робиться з баранини, але все частіше господині стали баранину замінювати іншим м'ясом. Звичайно, смакові якості, безсумнівно, змінюються, але це зовсім не означає, що такий плов в чомусь програє. Він по-своєму смачний і поживний, тільки адаптований під переваги тих, хто його готує і вживає. Узбеки знають, як..


Для любителів кисло-солодкого смаку підійде варення зі сливи, рецепти яких дуже поширені. Найбільш популярні джеми готуються саме зі слив. Перед тим, як приступити до опису рецепта, давайте розберемося, чому ж так багаті сливи. користь слив У сливах містяться: вітаміни А, С, групи В, мінеральні солі, органічні кіслоти.Оні мають благотворний вплив на кишечник, шлунок, дезінфікуючі властивості, сечогінну дію. Зміцнюють нервову систему, підвищують..


Таке варення нечасто можна побачити на наших столах. Те, що варення робиться з фруктів і ягід - всім звично, і нічого надприродного в цьому немає. Варення з овочів має своїх шанувальників. А чи знаєте ви рецепт варення з шишок сосни? Подумаєте, що з вами жартують? Ні! Дійсно, з шишок можна зварити варення, яке за смаком буде не гірше за своїх фруктових побратимів, а корисних речовин мати навіть більше. Як приготувати незвичайне варення ..


Варення з чорносливу - рецепт на любителя, так як цей сорт слив не всі люблять. Нехай чорнослив і не примітний на вигляд, але його переваг не злічити. Для початку давайте розберемося, що таке чорнослив. Цей сорт виник при схрещуванні терну і аличі, зберігаючи смакові якості обох. Чорнослив відноситься до сухофруктів і робиться з темних плодів слив з темною м'якоттю і витягнутою формою. Корисні властивості чорносливу  Плоди сливи включають..


Варення з гарбуза з апельсином і лимоном володіє приголомшливим смаком. З давніх-давен вважається що гарбуз – це самий вітамінізований овоч. Правильно приготоване, таке варення допоможе вам не тільки зберегти всі вітаміни і мікроелементи гарбуза, але і наситити її важливим вітаміном С, який в достатку знаходиться в цитрусових. Корисні властивості гарбуза Перед тим, як приготувати гарбузово-цитрусове варення на зиму, давайте..


Варення з кульбаб - одне з найсмачніших ліків. При застуді так не хочеться пити гіркі пігулки, які не тільки лікують, але і мають здатність згубно впливати на внутрішні органи. Але на допомогу в такому випадку прийде Кульбабова варення, яке не тільки смачне, але і корисне! Воно за смаком дуже нагадує мед, тому сподобається багатьом. Корисні властивості кульбаб Спочатку давайте розберемося, чому корисно це рослина. Народна медицина використовує..


Варення з кураги можна сміливо віднести до розряду незвичайних. Якщо вам захотілося чогось смачненького, а традиційне варення вже набридло, можете спробувати зробити щось незвичне. Наприклад, варення із сухофруктів. Сухофрукти це не тільки сушені яблука, але і курага, чорнослив, сушені банани і т.д. Величезне поле для фантазії. Уявіть, якщо взимку у вас закінчилося улюблене варення з абрикосів, є прекрасний рецепт солодких ласощів з кураги, яка..


Полуничне варення люблять всі - і діти, і дорослі. Звичайно, краще, якщо полуниця росте у вас в саду, і ви самі її збираєте. Але якщо такої можливості немає, то вибирайте ягоди, які не пошкоджені, так як при варінні вони дадуть багато соку і варення вийде дуже рідким. Перед тим, як ми дізнаємося рецепт варення з полуниці в домашніх умовах, давайте розберемося, чому так корисна полуниця. Навіть на сьогоднішній день її можна зустріти в дикому..

2014-2016 © elena.lutsk.ua — жіночий журнал.