Варення з грейпфрута виводить з організму шлаки і рідина, сприяє схудненню, активуючи процес спалювання жиру. грейпфрут – це гібрид апельсина і помело.  Але зловживати грейпфрутом не варто, особливо жінкам. Вчені з'ясували, що вживання грейпфрута у великих кількостях підвищує ризик раку молочної залози. Що можна приготувати з грейпфрута Що можна приготувати з грейпфрута: варення з цього цитруса добре тим, що його можна варити в..


Варення з ананасів, рецепт якого ми вам дамо сьогодні, крім своїх смакових якостей, має ще й безліч дуже корисних властивостей. У ананасовому варення міститься так званий «спалювач жиру», І вважається, що якщо з'їдати часточку ананаса на ніч, то можна схуднути. Але мало хто знає, що таке варення перешкоджає утворенню тромбів в крові і корисно при гіпертонії. Крім того, ананас дуже добре поєднується з м'ясом і в східній кулінарії..


Варення з червоної смородини має гарний вигляд і масу корисних властивостей. У цілющих цілях його використовували ще в 16 столітті. У народній медицині червона смородина цінується досі за її вітамінний комплекс і цілющі властивості. Завдяки великому вмісту пектину червону смородину використовують для виведення з організму токсинів. Тому червону смородину заготовляють на зиму у вигляді варення, джемів, желе і компотів. Таке варення - це запас..


Варення з чорної смородини – незамінне джерело вітаміну С. Мало хто знає, що свою назву смородина отримала від стародавнього російського слова «смород», Яке означало «сильний запах». Чорна смородина завжди цінувалася за свої лікувальні властивості. З давніх-давен чорну смородину використовували при лікуванні застуди, анемії, шлунково-кишкових захворюваннях. Останнім часом ягоди чорної смородини стали активно..


Варення з агрусу має приголомшливі смаковими властивості. Агрус - неймовірно популярна ягода. Що приготувати з агрусу? З цієї ягоди готують варення та джеми. Через його кислуватого смаку агрус використовують для приготування соусів до м'яса і навіть солять і маринують. Довгий час агрус був мало не єдиною ягодою в Росії, тільки називався він раніше «берстень». Ще його називають «північним виноградом». Популярність свою..


Варення з інжиру, рецепт якого ми вам сьогодні розповімо, є дуже незвичайним. Інжир, або винна ягода, є унікальним фруктом, який містить в собі велику кількість клітковини. Клітковина поліпшує травлення і знижує ризик виникнення ракових пухлин. користь інжиру У чому ж може бути користь варення з цього фрукта? По-перше, в такому варення міститься багато вітамінів, а сироп, зварений з цієї ягоди, застосовується як проносний засіб. По-друге, плоди..


Абрикосове варення коли-небудь пробував кожен. Абрикоси все ми знаємо і любимо в будь-якому вигляді: у сушеному, в вареннях і в компотах. Про те, наскільки абрикоси багаті вітамінами, і говорити не варто. Але особливо корисні вони тим, хто страждає серцево-судинними захворюваннями.  Варення з абрикосів (рецепт буде нижче) дуже смачно і красиво на вигляд. Особливо цінується варення, де абрикоси не зварилися в однорідну масу, а зберегли..


Варення з персиків (рецепт дивіться нижче) - одне з найбільш смачних і корисних. Ну хто ж не любить такі ласощі? Солодкі, соковиті персики містять в собі цілий комплекс вітамінів і мінеральних речовин. Особливо корисні персики як загальнозміцнюючий засіб при інфекційних захворюваннях. Тому добре, якщо вдома є персикове варення. Чим корисні персики? Крім приголомшливого смаку, персики є надзвичайно корисними фруктами. Плоди персика містять..


Вишневе повидло, джем, компот або варення люблять і діти, і дорослі. У кулінарії вишня використовується дуже широко. З неї роблять різне по консистенції варення, компоти, наливки, соуси до м'яса. А знамениті вареники з вишні? Вишня додає стравам приємний смак і красивий колір. Але мало хто знає, що вишня має ряд корисних властивостей, завдяки яким вона використовується в народній медицині. Вишня містить бактерицидні речовини, її використовують..


Варення з черешні, рецепт якого ми вам сьогодні дамо, дуже смачне. Черешня - прекрасна ягода, смачна і красива. Цінується вона ще й за той вітамінний комплекс, який вона містить. Черешня має тонізуючий ефект і благотворно впливає на нервову систему. Особливо корисна ця ягода для людей з підвищеною дратівливістю. У черешні знаходиться речовина кумарин, яке підвищує згортання крові. Ось такими корисними властивостями володіє відома всім з детсва..

2014-2016 © elena.lutsk.ua — жіночий журнал.