Млинці міцно увійшли в наше життя. З ними пов'язано багато традицій. Чи знаєте Ви, що за традицією млинці треба їсти руками? Якщо проткнёшь млинець виделкою або розріжеш ножем - накличеш біду, т. К. Млинець символізує сонце. У стародавній Русі людини, розрізати млинець, забивали палицями. Ось і залишилося правило - брати млинець руками. Можна його згортати, скручувати, але руками. Млинці з пріпёком - споконвічно російська страва. Без млинцевих..


Пиріжки з м'ясною начинкою, приготовані в духовці цінувалися споконвіку. Пиріжки можуть бути з різними начинками: і з рисом, і з картоплею, і з капустою, і з горохом, і з яйцями, і щавлем, і т.д. Та й способи приготування можуть бути різними. Одні вважають за краще смажені пиріжки, інші - печені. Але завжди особливою популярністю користуються м'ясні пиріжки, спечені в духовці. Кожна господиня намагається чимось здивувати своїх домочадців або..


Вафельні трубочки зі згущеним молоком - прекрасний десерт, який подобається не тільки дітям, а й дорослим. Для того, щоб приготувати ці ласощі, потрібно відшукати в коморі вафельницу. Форма трубочок сама закликає до того, щоб їх наповнити. Існує кілька варіантів крему, але варене згущене молоко в якості наповнювача - безумовний лідер серед них. Крок 1: готуємо тісто для трубочок Спочатку потрібно зробити тісто для вафелек. Нам знадобляться такі..


Піца - одне з популярних страв сучасності, але як приготувати тісто для піци в домашніх умовах, знає далеко не кожна домогосподарка. Щоб поласувати цим смачним і ситним блюдом, зовсім не обов'язково йти в піцерію, його можна зробити і вдома. Приготування тесту для піци має свої особливості. Про те, як його готувати, ми зараз і розповімо. Щоб піца вийшла хрустка і тонка, важливо знати деякі кулінарні нюанси. Один з найпростіших рецептів Щоб піца..


Слойка з сиром - дуже популярне ласощі, яке люблять усі. Слойка - це листкове тісто, яке складено конвертом і має різноманітні начинки. Це можуть бути фрукти, ягоди, різні види м'яса або сиру, крабові палички, гриби. Ми розглянемо слойки з сиром: рецепт простий. Таке блюдо сподобається дітям і дорослим, крім того, воно корисно. Такі листкові сирні пиріжки може приготувати навіть починаюча господиня. Вони стануть прекрасним доповненням до..


М'ясо по-французьки з курки часто готують на сімейні торжества. І кожна господиня має свої секрети приготування цієї страви. Можна використовувати різні види м'яса, але ми опишемо, як зробити це блюдо з курки. Для приготування страви потрібно підготувати всі необхідні інгредієнти. Готуємо порційну курочку з сиром Для приготування цієї страви потрібно взяти філе курки. На 1 філе потрібно взяти 1 штуку ріпчастої цибулі, 1 яйце, 1 помідор, часник..


Якщо потрібен найпростіший рецепт піци, то можна скористатися тестом, яке продається в магазині. Це істотно заощадить час приготування цього люблять численні страви. Досить продумати начинку, яка може бути різноманітною. Від банальної ковбаси до морепродуктів. Не потрібно забувати про болгарському перці, помідорах і зелені.  Але не завжди є в холодильнику магазинне тісто. Тому ми пропонуємо вам кілька цікавих рецептів піци на швидку руку з..


М'ясо баранини, правильно приготоване, - дуже корисне і смачне блюдо. Незважаючи на те, що не всі вживають баранину в їжу, вважаючи за краще свинину, це м'ясо має прекрасний смак і низький вміст холестерину. Страви з баранини, безсумнівно, стануть прикрасою столу. Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати баранину в духовці. Як можна приготувати баранину  Є різні способи приготування баранини: її можна відварити, можна посмажити або..


цей торт відображає саму суть жінки. Є велика кількість рецептів різних тортів, які можуть бути простими в приготуванні і складними, мати різноманітні інгредієнти або обходитися нескладними складовими. Дуже цікавий варіант - торт Дамський Каприз, рецепт якого не вимагає наявності величезної кількості інгредієнтів і витраченого часу. Простий і швидкий рецепт Для приготування тіста на цей торт потрібно взяти такі інгредієнти: мед (2 ст. Ложки),..


Ця страва трохи нагадує звичайну кашу з гречки. Але узбеки давно набули досвіду приготування плову з інгредієнтами, які виступають замінниками рису або м'яса. Так, наприклад, плов з домашньою ковбасою, яйцем, плов з локшини або пшениці. самим «молодим» вважається узбецький плов з гречки з м'ясом: рецепт нижче. Гречаний плов з м'ясом Для приготування страви знадобиться 600 грам гречаної крупи, стільки ж м'яса, 200 грам ріпчастої..

2014-2016 © elena.lutsk.ua — жіночий журнал.