Майже всі люблять зефір – це повітряне і ніжне ласощі, корисне для дітей і дорослих, але не багато хто замислюється про склад зефіру, і чому іноді покупної зефір дуже смачний, а іноді якийсь «гумовий». І вже точно навряд чи, купуючи зефір, ви думаєте про його користь, немає, скоріше про те, як би швидше його з'їсти! сама назва «зефір» перекладається як «легкий вітерець». І дійсно: справжній,..


Салат з курки – це святкове блюдо. Для приготування салатів беруть біле куряче м'ясо. Так як куряче м'ясо чудово поєднується з іншим м'ясом, з овочами і фруктами, то салатів з курки існує величезна безліч. Для салатів беруть не тільки відварне м'ясо курки, свій смак додає курка запечена або копчена курка. Рецепт салату з куркою і сиром власними руками дотримати досить просто. Інгредієнти для салату  Куряча грудка, салат латук,..


Поєднання курки і огірка є класичним для салатів. Воно є основною базою, на основі якої можна готувати різноманітні салати, додаючи різні інгредієнти і роблячи різні заправки. салатна заправка – основний смаковий інгредієнт будь-якого салату. Багато господині за звичкою використовують майонез, але ж заміна майонезу на оливкову олію з різними добавками може навіть самому простому і відомому салату надати новий смак. Рецепт нашого курячого..


М'ясні рулетики з чорносливом – це святкове блюдо. Фаршировані м'ясні рулетики готують з різними начинками: овочевими та фруктовими. Особливо рулетики подобаються дітям. Рулетики з начинкою з чорносливу мають особливий приємний смак. Поєднання м'яса з яблуками і чорносливом вважається класичним. Процес приготування рулетиків нескладний і цілком доступний в домашніх умовах. складові М'ясо (яловичина) - 400 г, одне яблуко, чорнослив - 80 г,..


Як смачно запекти рибу в духовці? Сьогодні ми розкриємо вам всі секрети. Запечена риба - блюдо королівське. Крім своїх чудових смакових якостей, вона зберігає максимум корисних речовин і вітамінів. А сам процес запікання вимагає менше зусиль і клопоту, ніж, наприклад, жарка. Риба для запікання підійде будь-яка: морська або річкова. головна умова – це її цілісність. Рибу для запікання не потрібно чистити від луски, що теж дуже приємно...


Сьогодні ми навчимо вас, як смачно зробити рибу в клярі. Про користь риби годі й говорити - це відомо всім. Не так багато є продуктів, багатих на корисні для серця і судин омега-кислотами, а в рибі їх міститься неймовірна кількість. З давнини люди цінували цілющі якості риб, але ж і сучасна фармакологія використовує речовини, одержувані з риб. Тому рибу потрібно вживати в їжу по можливості якомога частіше. Риба в клярі – блюдо дуже просте..


Риба під маринадом - одне з найпопулярніших святкових страв радянських часів нарівні з салатом «Олів'є». Радянські часи минули, а блюдо залишилася, і популярність цього блюда нітрохи не зменшилася. Сьогодні ми дамо вам рецепт, як приготувати рибу під маринадом в домашніх умовах. складові  Рибне філе - 500 г; 2-3 морквини, 2-3 цибулини, томатне пюре 1 стакан, рослинна олія, лавровий лист, перець, гвоздика, кориця, оцет, цукор. ..


Рецепт, як приготувати рибу в пароварці, бажано знати кожній господині. Про користь їжі, приготовленої на пару, сперечатися вже перестали. Користь очевидна. Відсутність жиру і масла в стравах, які готуються в пароварці, робить їх дієтичними. Крім того, при варінні і смаженні більшість вітамінів зникає з продуктів. Риба в пароварці виходить смачною і корисною. А скільки часу, які ви витратили б на прибирання кухні, економить пароварка! Немає..


Рецепт, як приготувати рибу у фользі в духовці знають не всі, хоча це прекрасний спосіб отримати блюдо з відмінними смаковими якостями при мінімумі витрат і часу, і зусиль. Сьогодні ми розповімо вам як легко і швидко запекти рибу у фользі. Яку рибу краще запікати у фользі Мало хто знає, яку рибу краще запікати у фользі. Запікати у фользі найкраще велику морську рибу. У такій рибі найменше кісток. Для запікання можна взяти і філе. Найсмачніше в..


Одним з найбільш поширених і улюблених людині субпродуктів є печінку. Ще з давніх часів, починаючи з древніх жителів берегів Нілу, в їжу використовувалися всі види печінки і тварин, і птахів, і навіть риб. І не дарма, адже печінка є джерелом різноманітних вітамінів і мінеральних речовин, які так необхідні людському організму. Все про свинячої печінки: як вибрати і як приготувати Свиняча печінка, хоч і за змістом корисних речовин трохи..

2014-2016 © elena.lutsk.ua — жіночий журнал.