Рецепт м'ясні рулетики з чорносливом: покроковий майстер клас

27-10-2016, 17:52

М'ясні рулетики з чорносливом – це святкове блюдо. Фаршировані м'ясні рулетики готують з різними начинками: овочевими та фруктовими. Особливо рулетики подобаються дітям.

М'ясні рулетики з чорносливом

Рулетики з начинкою з чорносливу мають особливий приємний смак. Поєднання м'яса з яблуками і чорносливом вважається класичним. Процес приготування рулетиків нескладний і цілком доступний в домашніх умовах.

складові

М'ясо (яловичина) - 400 г, одне яблуко, чорнослив - 80 г, волоські горіхи, томати у власному соку, оливкова олія, сіль, перець.

підготовка інгредієнтів 

Для приготування рулетиків найкраще підійде вирізка. М'ясо розріжте на шматки, розміром з долоню і добре відбийте, щоб вийшли рівні смужки. М'ясо посоліть і поперчіть.

М'ясні рулетики з чорносливом

Чорнослив промийте, видаліть кісточки, якщо вони є, і залийте його водою.

Яблука очистіть від шкірки і насіння і порізати тонкими півкільцями.

Волоські горіхи дрібно порубати. Всі інгредієнти для м'ясних фаршированих рулетиків підготовлені. Починаємо процес приготування м'ясних рулетиків.

формування рулетиков

Викладаємо на смужки з м'яса чорнослив. Якщо чорнослив дуже великий, то розріжте його. Зверху чорносливу викладаємо яблука і посипаємо горішками. Загортаємо м'ясо в рулетик. Щоб м'ясо не розвалювалося в процесі приготування, зв'яжіть рулетики ниткою або сколите шпажками або зубочистками.

М'ясні рулетики з чорносливом

Обсмажте фаршировані рулетики на оливковій олії до утворення красивою золотистої скоринки. Потім рулетики складаємо в каструльку і заливаємо водою так, щоб вона покрила рулетики. У каструлю додаємо і залишки оливкової олії зі сковорідки разом з м'ясним соком.

Для соусу візьміть томати у власному соку, перетріть їх до утворення однорідної маси, посоліть, додайте спеції, які вам більше подобаються, і вилийте соус в каструльку з м'ясом.

Гасіть рулетики на повільному вогні півтори години. Каструлька повинна бути закрита кришкою. Після чого витягуєте м'ясні рулетики з каструльки, викладаєте на тарілку, поливаєте соусом і посипати зеленню.

Відео-рецепти

Рулет з курки з чорносливом:

Рулет в вершковому соусі:

М'ясний рулет з грибами і чорносливом:

2014-2016 © elena.lutsk.ua — жіночий журнал.